It is currently Tue Nov 21, 2017 5:42 pm




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
 The process of generation about T in s4 
Author Message
Advanced User
Advanced User

Joined: Fri Jun 27, 2008 1:52 am
Posts: 73
Post The process of generation about T in s4
as long as i know in s4,
once you have enough data, T data pops up in our mind...
(ex: tall,glassy,noisy,boxy,rectangle,heavy...etc then...building!!!!)
and then write down the T data that come to one's mind...

is it correct???
in my practice session, there are very few T data poping up in my mind....
i am very worried,whether there are something i badly screw up or not...

if it is because the lack of practice...let me know...
thanks...as always


Fri Apr 12, 2013 4:24 am
Profile
RV Professional
RV Professional
User avatar

Joined: Sat Oct 14, 2006 5:24 pm
Posts: 1813
Location: Stepping Through My Shadow
Post Re: The process of generation about T in s4
You may guide the flow of data by moving your pen to a different column. This acts sort of like a 'request' for a different type of data.

_________________
Are my posts helpful? ฿ 14F3mEaFSa7ePisMAWjiH76tgP8RePt7LR


Fri Apr 12, 2013 10:17 am
Profile WWW
RV Professional
RV Professional

Joined: Wed Nov 24, 2004 1:18 am
Posts: 4274
Location: Shackleton Crater (provisional)
Post Re: The process of generation about T in s4
'Prompt'

_________________
"Life is not measured by the number of breaths we take...but by the moments that take our breath away"
(Don't be afraid that your life will end -- be afraid that it will never begin)


Fri Apr 12, 2013 3:04 pm
Profile WWW
Advanced User
Advanced User

Joined: Fri Jun 27, 2008 1:52 am
Posts: 73
Post Re: The process of generation about T in s4
RVRobot wrote:
You may guide the flow of data by moving your pen to a different column. This acts sort of like a 'request' for a different type of data.

first of all ....thanks...i'm not sure i fully understand that...
But...that means when "data cluster" comes then i move my pen in T column(or Ai or Ei)
and request to my mind.."What it is?" then write down the proper word that come to your mind summarily....

is it OK?? :)


Sat Apr 13, 2013 3:54 am
Profile
RV Professional
RV Professional

Joined: Wed Nov 24, 2004 1:18 am
Posts: 4274
Location: Shackleton Crater (provisional)
Post Re: The process of generation about T in s4
No. But, we can serve you much better and correct your confusion if you post your sessions.

_________________
"Life is not measured by the number of breaths we take...but by the moments that take our breath away"
(Don't be afraid that your life will end -- be afraid that it will never begin)


Sat Apr 13, 2013 4:01 am
Profile WWW
Advanced User
Advanced User

Joined: Fri Jun 27, 2008 1:52 am
Posts: 73
Post Re: The process of generation about T in s4
as ed told you..
i attach the s4 session i used to process....
mostly, i used to do in that way...
is there any problem..please consult me!!!!



and i have another question
i've posted question about s6 process...
i assume that there need two sheets of paper..
one is like s4 template..
the other is a blank paper to draw...
is it correct???


Attachments:
s4_question.jpg
s4_question.jpg [ 156.5 KiB | Viewed 2826 times ]
Tue Apr 16, 2013 1:10 pm
Profile
RV Professional
RV Professional
User avatar

Joined: Sat Oct 14, 2006 5:24 pm
Posts: 1813
Location: Stepping Through My Shadow
Post Re: The process of generation about T in s4
Why would you just write down 'thing' in the T column if nothing was coming to mind? What if the aspect is not a thing, but an idea or a concept?

_________________
Are my posts helpful? ฿ 14F3mEaFSa7ePisMAWjiH76tgP8RePt7LR


Tue Apr 16, 2013 8:31 pm
Profile WWW
Advanced User
Advanced User

Joined: Fri Jun 27, 2008 1:52 am
Posts: 73
Post Re: The process of generation about T in s4
ah~~i see...thanks for your advice...
then when there are nothing that comes to mind on T column,
then i have to write down "-(nothing)", is it right??

and i found out if some words come to mind,while i write down on S,D data...
as i posted, i used to write down that word on T...
but there were many cases where that word was wrong , not correct on the target...
there was cases that word(T data) did not exist on the target...
i think it is also like AOL....
is it right??

or does T data come to be more accurate while i am trained??

sorry to ask many questions...... :oops:


Wed Apr 17, 2013 7:04 am
Profile
RV Professional
RV Professional
User avatar

Joined: Fri Sep 28, 2007 10:49 am
Posts: 810
Location: The inner Galt's Gulch
Post Re: The process of generation about T in s4
masterK wrote:
then when there are nothing that comes to mind on T column,
then i have to write down "-(nothing)", is it right??

No. You probe a column to test if it delivers a percept, but don't force yourself to write something down at all cost. That only gets your creative imagination to fill in the blank. You write "thing" in the T column, when there is a tangible thing, that you can't further specify at the moment.

_________________
“James, you ought to discover some day that words have an exact meaning.”
“The code of competence is the only system of morality that’s on a gold standard.”
(Francisco d'Anconia)
>>


Wed Apr 17, 2013 8:57 am
Profile
Advanced User
Advanced User

Joined: Fri Jun 27, 2008 1:52 am
Posts: 73
Post Re: The process of generation about T in s4
thanks...kia... :)


Fri Apr 19, 2013 4:19 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
[ Time : 0.103s | 17 Queries | GZIP : On ]